Conversational Intelligence Introductieworkshop (0,5 PE punten)

Regelmatig organiseer ik een introductie-college Conversational Intelligence® voor professionals (coaches, supervisoren,trainers, therapeuten), mensgerichte managers, adviseurs en ondernemers. Ik laat je graag kennismaken met het concept van Conversational Intelligence.

Soms zeggen mensen “ik heb geen tijd voor diepgaande gesprekken – dat duurt me te lang”. Conversational Intelligence, afgekort C-IQ, geeft je inzichten en tools waarmee je juist snel verbinding maakt en gesprekken kunt sturen naar meer vertrouwen en co-creatie.

Conversational Intelligence® (C-IQ)
Als lid van de C-IQ associatie voor coaches in Europa introduceer ik het C-IQ concept in de Nederlandse taal voor professionals, coachende managers, teamleiders, adviseurs en iedereen die met gesprekken een verschil wil maken.

Conversational Intelligence® overstijgt de benaderingen van IQ, Emotionele Intelligentie en Sociale Intelligentie. C-IQ gaat uit van een benadering van het systeem van de (werk)relaties tussen mensen. Het nieuwe is dat C-IQ nieuwe inzichten op het gebied van de neurowetenschappen integreert voor verbinding en het creëren van vertrouwen in gesprekken.

Conversational Intelligence is in de Verenigde Staten ontwikkeld door Judith E. Glaser. Het biedt een raamwerk voor verandering, een perspectief op menselijke interactie op het snijvlak van communicatieve gedragswetenschap, culturele antropologie, neurochemie, neurobiologie, de positieve en waarderende psychologie en de systeembenadering van relaties.

Sinds december 2016 ben gecertificeerd als Conversational Intelligence® Coach bij het CreatingWE Institute en Benchmark Communications, Inc. van CEO Judith E. Glaser.

Take aways

Je maakt kennis met enkele tools die je meteen na de sessie kunt inzetten. Tijdens de workshop kun je je vragen stellen over de masterclass voor professionals “Gesprekken met Impact” (6,5 PE punten)

Masterclass – programma

Klik hier voor meer informatie over de masterclass cq bijscholingsprogramma “Gesprekken met Impact”.

PE-Punten

De workshop en het 4 maanden programma zijn goedgekeurd door de Landelijke Vereniging van Supervisie en Coaching (LVSC). Als professional kun je met de workshop 0,5 (Permanente Educatie) PE-punten verdienen en met het 4 maanden programma 6,5 PE Punten.

Meer weten?

Als je automatisch op de hoogte wil blijven over de events van Conversational Intelligence® in Nederland, schrijf je dan hier in voor de C-IQ E-zines/nieuwsbrief. Wil je snel? Mail of bel! sonja.vlaar@attune.nl / 06 51762344.