Samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

Gesprekken met Impact –  masterclass programma (6,5 PE punten)

Inhoud:

Het blended masterclass programma “Gesprekken met Impact” is een bijscholing voor professionals en biedt een raamwerk voor verandering op het snijvlak van de “best practices” van coaching, de communicatiewetenschap en recente inzichten uit de neurochemie en neurobiologie. 

Voor wie:

Voor alle professionals die in hun werk gesprekken willen voeren die leiden tot meer vertrouwen, zoals Coaches, Supervisoren, Therapeuten, Trainers, Facilitators. We werken met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers.

Blended leren

Over de hele wereld wordt steeds meer geleerd met aan hybride of blended trainingen: combinaties van face-to-face en online leren en samenwerken, of anders gezegd trainingen met synchrone en asynchrone elementen. “Gesprekken met Impact” bestaat uit maar liefst 7 verschillende soorten van leerinterventies en het programma is grotendeels on-line te volgen.

Methodieken en Tools

De innovatieve inzichten van C-IQ komen uit de neurobiologie, neurochemie, positieve psychologie, emotionele intelligentie en de systemische benadering van relaties en ‘best practices’ uit de communicatieve gedragswetenschappen.

De evidence based en gevalideerde methodieken en tools van Conversational Intelligence® zijn gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek van het CreatingWe Institute/ Judith E. Glaser, . Wereldwijd worden vele verander- en transformatie-processen hiermee succesvol begeleid.

Het programma slaat een brug met andere – op relatiesystemen gerichte – coaching zoals:

 • Organisatie en Relatie Systeem Coaching®
 • Co-active Coaching
 • Focusing®
 • TeamCoaching® 

In de hele wereld, ook in Nederland, is er steeds meer interesse voor deze innovatieve benadering van neuro-coaching. Deze werkwijze is gevalideerd in de VS en is een waardevolle aanvulling en bijscholing voor iedere professional die zich richt op transformatie en leiderschap van individu, teams, samenwerkings-verbanden en organisaties.

Je krijgt een gedegen overzicht van dé globale trends in neuro-coaching voor succesvolle begeleiding van leerprocessen en transformatie van individuen, teams en organisaties. De methodieken en tools passen we  toe in de het GMI masterclass programma: een blended aanpak voor leren die wordt ondersteund met on-line faciliteiten zoals webinars en een besloten leeromgeving.

Blended leren: Het master programma combineert verschillende leerinterventies:

 • een individuele intake
 • 4 inhoudelijke online colleges op maandag 2/10, 23/10, 13/11, en 4/12 van 19.30 -21.00 uur
 • 4 interactieve online Q&A sessies op maandag 16/10, 6/11, 27/11, en 18/12 van 19.30 – 21.00 uur, (op 6/11 avond live)
 • 24/7 deelname aan een online discussiegroep in een besloten leeromgeving
 • peer-coaching
 • een individuele diagnose van je cortisol/oxytocine- balans die je met jouw gespreksdynamieken bij anderen teweeg brengt
 • een digitale leeromgeving met audio- en video-opnamen van de sessies en veel handouts met oefen- en achtergrondmateriaal
 • een unieke en interactieve workshop-dag ‘Over Grenzen’ op vrijdag 15/12 met nieuwe ervaringsgerichte oefeningen.

PE Punten

Het programma is goedgekeurd door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) en levert 6,5 PE Punten op.

Niet alleen coaches, maar ook verandermanagers en leidinggevenden hebben baat bij deze kennis en werkwijze. Maar met hen werken we samen in co-creatie en op maat in de eigen context en praktijk van de organisatie.

Inschrijven voor GMI 2018

We zijn momenteel bezig met de uitvoering van het najaarsprogramma 2017 van “Gesprekken met Impact”. 

Je kunt je reeds inschrijven voor het voorjaars- of najaarsprogramma in 2018

Data voorjaar 2018:

Start tweede helft van februari 2018 met individuele start gesprekken. De data van de online modules van 1,5 uur in 2018 zijn : 5 ,19 (live op een locatie in overleg met alle deelnemers)  en 26 maart ; 9, 16 en 30 april;  7 en 28 mei en live workshop van een hele dag op 25 mei in Eindhoven.

Data najaar 2018:

Start tweede helft van september 2018 met individuele start gesprekken. De data van de online modules van 1,5 uur in 2018 zijn : 1, 15 (live op een locatie in overleg met alle deelnemers) en 22 oktober; 5, 12 en 26 november, 3 en 17 december en live workshop van een hele dag op 14 december in Eindhoven. 

Je investering

Bij inschrijving vóór 15 januari 2018 ontvang je 10 % early bird korting en betaal je €1.620,00.

Daarna is de prijs weer gewoon € 1.800,00.

Waarom ‘Gesprekken met Impact’?

9 van de 10 gesprekken missen het punt waar het echt over gaat…. (Stanford University)

Soms zeggen mensen “ik heb geen tijd voor diepgaande gesprekken – dat duurt me te lang”. Gesprekken met Impact geeft tools en methodieken waarmee je snel de verbinding maakt en gesprekken voert die leiden tot meer vertrouwen en co-creatie.

“Woorden verbinden werelden” (Judith E. Glaser).

Door te leren begrijpen hoe gesprekken de verschillende delen van ons brein aanspreken, door te snappen dat die brein-onderdelen allemaal op een andere manier ‘luisteren’, kunnen we ons ‘luisteren sturen. De kwaliteit van hoe we luisteren bepaalt hoe we onze wereld interpreteren en betekenis geven. In Gesprekken met Impact leer je welke patronen in gesprekken toegang geven tot verbinding en vertrouwen en welke patronen angst en wantrouwen oproepen. Je leert verbinden, je te committeren en te navigeren in de samenwerking.

Begeleiding

Olaf Beelen en Sonja Vlaar behaalden in december 2016 de C-IQ certificering bij de allereerste opleiding hiervoor van het CreatingWe Institute van Judith E. Glaser. Olaf en Sonja namen als de eerste 2 Nederlanders deel aan dit programma. In het najaar 2017 zijn Olaf en Sonja beiden ook facilitator voor de begeleiding van een peer-groep van het nieuwe cohort van de C-IQ certificerings-opleiding van het CreatingWe Institute.  

Olaf en Sonja maken de vertaalslag van C-IQ  naar de praktijk van teams en organisaties in Nederland. Zij zijn daarnaast ook gecertificeerde coaches voor ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching van CRR Global) en TPC (Team Performance Coaching van Team Coaching International) en nemen deel aan het platform van World Business & Executive Coaching Summit (WBECS 2017).

Meer weten?

Vraag naar onze GMI brochure.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren