samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

Gesprekken met Impact –  masterclass programma (6,5 PE punten)

Inhoud:

Het blended masterclass programma “Gesprekken met Impact” is een bijscholing voor professionals, leidinggevenden en iedereen die in zijn/haar werk veel gesprekken voert. Het biedt een raamwerk voor verandering op het snijvlak van de “best practices” van coaching, de communicatiewetenschap en recente inzichten uit de neurochemie en neurobiologie. 

Voor wie:

 • Voor professionals die gesprekken met cliënten voeren: Coaches, Supervisoren, Therapeuten, Trainers, Facilitators.
 • Voor ondernemende professionals die gesprekken voeren met opdrachtgevers, partners en collega’s.
 • Voor leidinggevenden die gesprekken voeren met teams en collega’s

Blended leren

Over de hele wereld wordt steeds meer geleerd met aan hybride of blended trainingen: combinaties van face-to-face en online leren en samenwerken, of anders gezegd trainingen met synchrone en asynchrone elementen. “Gesprekken met Impact” is een blended programma met 7 verschillende  leerinterventies; het programma is grotendeels on-line te volgen.

Methodieken en Tools

De innovatieve inzichten van C-IQ komen uit de neurobiologie, neurochemie, positieve psychologie, emotionele intelligentie en de systemische benadering van relaties en ‘best practices’ uit de communicatieve gedragswetenschappen.

De evidence based en gevalideerde methodieken en tools van Conversational Intelligence® zijn gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek van het CreatingWe Institute/ Judith E. Glaser, . Wereldwijd worden vele verander- en transformatie-processen hiermee succesvol begeleid.

Het programma slaat een brug met andere – op relatiesystemen gerichte – coaching zoals:

 • Organisatie en Relatie Systeem Coaching®
 • Co-active Coaching
 • Focusing®
 • Narrative Coaching®
 • TeamCoaching® 

In de hele wereld, ook in Nederland, is er steeds meer interesse voor de innovatieve benadering van neuro-coaching. De werkwijze van Conversational Intelligence® is gevalideerd in de VS en is een waardevolle aanvulling en bijscholing voor iedere professional en leidinggevende die zich richt op transformatie en leiderschap van individu, teams, samenwerkings-verbanden en organisaties.

Je krijgt een gedegen overzicht van dé globale trends in neuro-coaching voor succesvolle begeleiding van leerprocessen en transformatie van individuen, teams en organisaties. Een aantal methodieken en tools passen we toe in de het GMI masterclass programma dat wordt ondersteund met on-line webinars en een besloten leeromgeving.

Blended leren: Het master programma combineert verschillende leerinterventies:

 • een individuele intake 
 • 4 inhoudelijke online colleges op de maandagen van 19.30 -21.00 uur
 • 4 interactieve  Q&A sessies op de maandagen 19.30 – 21.00 uur, (3 online, 1 avond live)
 • 24/7 deelname aan een online discussiegroep in een besloten leeromgeving
 • peer-coaching
 • een individuele diagnose van je cortisol/oxytocine- balans die je met jouw gespreksdynamieken bij anderen teweeg brengt
 • een digitale leeromgeving met audio- en video-opnamen van de sessies en veel handouts met oefen- en achtergrondmateriaal
 • een unieke en interactieve workshop-dag ‘Over Grenzen’ in Eindhoven met nieuwe ervaringsgerichte oefeningen.

PE Punten

Het programma is goedgekeurd door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) en levert 6,5 PE Punten op.

Niet alleen coaches, maar ook verandermanagers en leidinggevenden hebben baat bij deze kennis en werkwijze. Maar met hen werken we samen in co-creatie en op maat in de eigen context en praktijk van de organisatie.

Data en tijden

In September starten we met de vierde groep van deelnemers:

Alle online modules zijn op maandagavonden van 19.30 – 21.00 uur.

Data najaar 2018:

 • Individueel start-gesprek tweede helft van september 2018 (datum in overleg)
 • 1 oktober Inhoudelijk webinar Module 1
 • 15 oktober Q&A Online Module 1
 • 22 oktober Inhoudelijk webinar Module 2
 • 5 november Q&A Module 2 Live kennismaking met de groep op een locatie in overleg
 • 12 november  Inhoudelijke webinar Module 3
 • 19 november  Q&A Online Module 3
 • 3 december Inhoudelijke webinar Module 4
 • 14 december live workshop van een hele dag in Eindhoven
 • 17 december laatste Q&A Online module en afronding van het programma.

Je investering

je investering is € 1.800,00 exclusief btw.

Waarom ‘Gesprekken met Impact’?

9 van de 10 gesprekken missen het punt waar het echt over gaat…. (Stanford University)

Soms zeggen mensen “ik heb geen tijd voor diepgaande gesprekken – dat duurt me te lang”. Gesprekken met Impact geeft tools en methodieken waarmee je snel de verbinding maakt en gesprekken voert die leiden tot meer vertrouwen en co-creatie.

“Woorden verbinden werelden” (Judith E. Glaser).

Door te leren begrijpen hoe gesprekken de verschillende delen van ons brein aanspreken, door te snappen dat die brein-onderdelen allemaal op een andere manier ‘luisteren’, kunnen we ons ‘luisteren sturen. De kwaliteit van hoe we luisteren bepaalt hoe we onze wereld interpreteren en betekenis geven. In Gesprekken met Impact leer je welke patronen in gesprekken toegang geven tot verbinding en vertrouwen en welke patronen angst en wantrouwen oproepen. Je leert verbinden, je te committeren en te navigeren in de samenwerking.

Begeleiding

Olaf Beelen en Sonja Vlaar behaalden in december 2016 de C-IQ certificering bij de allereerste opleiding hiervoor van het CreatingWe Institute van Judith E. Glaser. Olaf en Sonja zijn de eerste 2 Nederlanders die C-IQ gecertificeerd zijn. In het najaar 2017 zijn zij beiden ook facilitator voor de begeleiding van een peer-groep van het nieuwe cohort van de C-IQ certificerings-opleiding van het CreatingWe Institute.  

Olaf en Sonja maken de vertaalslag van C-IQ  naar de praktijk van teams en organisaties in Nederland en zijn verbonden aan de C-IQ wereldwijde community van coaches en sinds 2016 aan het platform van World Business & Executive Coaching Summit (WBECS).

Meer weten?

Vraag de GMI brochure aan met gedetailleerde informatie van het programma.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com