samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

staircase-600468_960_720

 

Uitnodiging voor een goed gesprek met jezelf

 – luisteren naar je lijf kan je leven veranderen – 

 Introductieworkshop FOCUSING

Focusing, ook wel focussen genoemd, is aandacht geven aan iets dat speelt in je leven; iets dat je al wel lijfelijk kunt voelen, maar dat nog te onduidelijk is om er de juiste woorden aan te verbinden.

Wat is Focusing?

Focusing is veel meer dan wat we in het gewone taalgebruik bedoelen met het richten van de aandacht. Focusing is een specifieke en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die je helpt om de juiste afstand te vinden tot je gevoelens  en gedachten. Het is een manier om ‘scherp te stellen’ hoe een bepaalde situatie of thema in je lichaam aanvoelt. Focusing helpt je om – heel concreet en praktisch – stap voor stap op een respectvolle manier het contact met je gevoelens aan te gaan.

Wanneer en waar?

In de maand september geven focustrainers op verschillende locaties in heel Nederland korte (2 ½ uur durende) introductieworkshops Focusing. Attune heeft in 2016 een workshops gegeven in Boxtel. In September 2017 worden er opnieuw workshops gepland in Boxtel en op andere locaties in Nederland.

Door wie?

De workshops worden gegeven door focustrainers, die aangesloten zijn bij het FocusNetwerk Nederland en gecertificeerd zijn door The Focusing Institute te New York. Klik hier voor meer informatie over het FocusNetwerk.

Voor wie ?

De workshops zijn voor iedereen die meer wil weten van Focusing, een nieuwe ervaring wil opdoen met deze methodiek en zich op een vrijblijvende manier wil laten inspireren.

Je investering

Je betaalt een kleine bijdrage voor koffie / thee en eventuele zaalhuur.

Wat brengt focussen je?

  • Je leert luisteren naar binnen , naar de signalen van je lijf
  • Je krijgt meer contact met je innerlijke weten
  • Je krijgt handvatten om het contact met jezelf te verdiepen

 

Meer weten / Inschrijven?

Op dit moment is nog niet bekend op welke datum in september 2017 de workshops worden gepland. Wil je op hoogte blijven stuur dan een mail naar info@attune.nl. (Je bent definitief ingeschreven als je de bevestiging hebt ontvangen van de betreffende focustrainer).

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com