Samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

 

Uitnodiging C-IQ introductieworkshop (0,5 PE punten)

Welkom bij onze introductieworkshop Conversational Intelligence® voor professionals (coaches, supervisoren,trainers, therapeuten), mensgerichte managers, adviseurs en ondernemers. We laten je graag kennismaken met het nieuwe concept van Conversational Intelligence.

Soms zeggen mensen “ik heb geen tijd voor diepgaande gesprekken – dat duurt me te lang”. Conversational Intelligence, afgekort C-IQ, geeft je inzichten en tools waarmee je juist snel verbinding maakt en gesprekken kunt sturen naar meer vertrouwen en co-creatie.

Conversational Intelligence® (C-IQ) 

Vanuit de C-IQ community voor coaches introduceren wij dit nieuwe concept voor professionals, coachende managers, teamleiders, adviseurs en iedereen die met gesprekken een verschil wil maken.

Conversational Intelligence® overstijgt de benaderingen van IQ, Emotionele Intelligentie en Sociale Intelligentie. C-IQ gaat uit van een benadering van het systeem van de (werk)relaties tussen mensen. Het nieuwe is dat C-IQ nieuwe inzichten op het gebied van de neurowetenschappen integreert voor verbinding en het creëren van vertrouwen in gesprekken.

Conversational Intelligence is in de Verenigde Staten ontwikkeld door Judith E. Glaser. Het biedt een raamwerk voor verandering, een perspectief op menselijke interactie op het snijvlak van communicatieve gedragswetenschap, culturele antropologie, neurochemie, neurobiologie, de positieve en waarderende psychologie en de systeembenadering van relaties.

Locatie en tijd

Maandagavond 19 juni – 19.30 21.30 uur in Utrecht bij de organisatie Power4People, Maliesingel 34, 3581 BJ Utrecht. 

Dinsdagavond 12 september 19.30 21.30 uur in Maastricht (locatie wordt later bekend gemaakt)

Vrijdagmiddag 10 november van 15.30- 17.30 uur in Vught , Landgoed Bleijendijk

Woensdagavond 13 december in Amsterdam (locatie wordt later bekend gemaakt)

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een workshop via de website van eventbrite en dan ontvang je je persoonlijke toegangsbewijs. Wacht svp niet te lang om je van een zitplaats te verzekeren (vol is vol).

 

Wie zijn wij?

De workshop wordt gegeven door Olaf Beelen en Sonja Vlaar. Onze gedeelde opleidingsachtergrond en ervaring zit in ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) en Team Performance Coaching. We zijn in december 2016 (=als de eerste 2 Nederlanders gecertificeerd als Conversational Intelligence® Coach bij het CreatingWE Institute en Benchmark Communications, Inc. van CEO Judith E. Glaser.

Take aways

Op deze gratis proeverij laten we je ontdekken wat C-IQ voor je kan betekenen. Je maakt kennis met 2 tools die je meteen na de sessie kunt inzetten. Ook kun je daar je vragen stellen over ons 4 maanden najaar-programma “Gesprekken met Impact”  (September – December 2017).

4-maanden programma

In de workshop informeren we je ook over ons 4maanden-programma voor professionals, leidinggevenden, managers en  teams. Dat programma bestaat uit een intakegesprek, een analyse van je oxytocine-cortisol balans, 4 inhoudelijke online webinars, 4 online Q&A sessies, 24/7 deelname aan online discussiegroep in een professionele leeromgeving en een interactieve live workshop van een hele dag. Klik hier voor meer informatie over het 4-maandenprogramma “Gesprekken met Impact”.

PE-Punten

De workshop en het 4 maanden programma zijn goedgekeurd door de Landelijke Vereniging van Supervisie en Coaching (LVSC). Als professional kun je met de workshop 0,5 (Permanente Educatie) PE-punten verdienen en met het 4 maanden programma 6,5 PE Punten. 

Meer weten?

Als je automatisch op de hoogte wil blijven over de events van Conversational Intelligence® in Nederland, schrijf je dan hier in voor de C-IQ E-zines/nieuwsbrief. Wil je snel? Mail of bel! sonja.vlaar@attune.nl / 06 51762344. 

Stay Tuned!