hoofdzaken die het hart raken
Sonja Vlaar

Individueel

Het échte Gesprek

Workshop voor managers en leidinggevenden die échte HR gesprekken willen voeren en inzetten als strategisch instrument voor organisatieverandering.

Meer informatie

Gesprekken met Impact

Gesprekken met Impact is een blended masterprogramma voor professionals die hun gesprekken naar een hoger niveau van vertrouwen willen tillen. Gesprekken met Impact werkt met inzichten op het snijvlak van de neurobiologie, de positieve psychologie, de systeembenadering, breinleren en de communicatieve gedragswetenschappen. Methodieken en tools zijn gericht op het relatiesysteem en leunen sterk op inzichten en 'best pratices' uit de Conversational Intelligence®, Focusing® en ORSC®.

Meer informatie

Stay Tuned

Met de gratis inspiratiesessie “Stay tuned” zet je in 45 minuten de puntjes op de i van je vraag of probleem en bespreken we hoe ik je daarbij kan helpen.

Meer informatie

VIP-dag Conversational Intelligence®

Wil je een hele dag exclusieve aandacht voor jouw situatie en eraan werken hoe je als ondernemer meer rust en zekerheid krijgt? je gaat me concrete actiepunten naar huis. Meld je aan voor een VIP dag! Je verdient je investering heel snel weer terug.

Meer informatie

Innerlijke leiding

Worstel je innerlijk met je rol en positie als adviseur? Wil je minder stress in je lijf en meer rust in je hoofd? "Innerlijke leiding is een individueel programma dat je in 6 sessies ondersteunt om krachtig persoonlijk leiding te nemen in je adviesrol waardoor je beter omgaat met dilemma's en fricties, je EQ groeit en je innerlijk staat voor je keuzes als adviseur.

Meer informatie

Talenten analyse en competentie-management

De Analyse van Talenten en Competenties is een psychometrische nulmeting die talenten in kaart brengt en bij voorkeur ingezet als je talenten niet eerder in kaart zijn gebracht of als het assessment langer geleden is dan 3-5 jaar. De TMA Talenten analyse wordt ingezet als onderdeel van werving & selectie, individuele coaching, loopbaanbegeleiding, loopbaankeuze en competentieontwikkeling.

Meer informatie

Coach-abonnement

Coach- abonnement "Van Vast naar Verder" biedt 6 sessies van 1,5 uur in een periode van maximaal 6 maanden op het moment dat je coaching nodig hebt.

Meer informatie

Focusing introductieworkshop

Focusing is veel meer dan wat we in het gewone taalgebruik bedoelen met het richten van de aandacht. Focusing is een specifieke en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die je helpt om de juiste afstand te vinden tot je gevoelens en gedachten en naar binnen te luisteren. Het is een manier om 'scherp te stellen' hoe....

Meer informatie

C-IQ Introductie-workshop

Introductiecollege Conversational Intelligence

Meer informatie

Coaching: Adviseren met Persoonlijke Kracht

Adviseren met Persoonlijke Kracht is een programma van 4 maanden voor effectieve acquisitie en contact met klanten zodat je succes hebt met je intake- en adviesgesprekken.

Meer informatie

Advieskracht zonder Macht

Om de rol van adviseur optimaal uit te voeren, is meer nodig dan vakinhoudelijke expertise. Alleen in combinatie met het juiste gedrag en vaardigheden leiden je adviezen tot acceptatie en resultaat. Daarmee ga je in de tweedaagse training “Advieskracht zonder Macht” intensief aan de slag.

Meer informatie