samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

Nog maar één week te gaan…

18 juni 2019

Hoe is de WBECS Pre-Summit je tot nu toe bevallen?

Het heeft mij enorm geïnspireerd en ik heb – tussen de bedrijven door- allerlei webinars kunnen volgen en enkele IM sessies gefaciliteerd. In mijn vorige bericht informeerde ik je over het webinar en de panel discussie over co-coaching in Ethiopië. (klik hier als je mijn vorige post wil lezen).

Dat heeft en een aantal goede ideeën gebracht, voor mijn bedrijf en voor mijn rol als coach voor talenontwikkeling. Op dit platform kun je sparren met collega’s uit de hele wereld. Veel webinars gingen over het coachen van teams , leren & ontwikkelen en andere topics die direct aansluiten bij vragen van organisaties anno 2020. Ik vind het vooral mooi om te zien hoe het WBECS platform gedreven wordt door feedback en zo ieder jaar professioneler wordt.

Wil je ook antwoord op vragen, zoals :

  • hoe je ervoor kunt zorgen dat je klanten impact hebben
  • hoe je effectief klanten kunt vinden en die relaties kunt laten groeien
  • hoe je je bedrijf en professie als coach kunt laten groeien.

Dan kun je op het platform van WBECS antwoorden vinden.

Bovendien kom je terecht bij de meest betrokken en actieve community voor coaches die ik ken.

Zo ben je nooit meer alleen op je reis als zelfstandig ondernemend coach !

De gratis pre-summit van 3 weken is helaas voorbij. Je hebt daarin kunnen proeven van het aanbod dat in de Full Summit gaat komen.

Wil je net als ik blijven leren en sparren met gelijkgestemde coaches. Dat kan vanaf  5 september 2019 gedurende 8 maanden?  Ik adviseer je van harte om je in te schrijven voor de Full Summit (het vervolg op de Pre Summit).

Als je hier klikt, dan vind je alle informatie die de Full Summit je kan bieden en hoe je je ticket kunt bemachtigen voor de helft van de prijs !

De Summit begint op 5 september en het aanbod is gespreid over 8 maanden. 

Ik raad je ook aan om met de Summit je eigen leerproces te intensiveren: door je aan te melen voor de panel discussie, de live Q&A sessies , de Implementation Mastery sessies (dat is een soort van intervisie)  en nog veel meer. Op die manier krijg je interactie met collega-coaches, peer-to-peer coaching, creëer je betekenisvolle relaties en stimuleer je de discussie in een kleinere groep over de praktische toepassingen van wat je hebt geleerd.

Je hebt wel kunnen merken hoe enthousiast ik zelf ben en waarom ik – als coach, facilitator en supervisor – denk dat dit platform je veel kan brengen.

De super vroegboek-korting is geldig tot 27 Juni . Ik raad je daarom aan om je voor die datum van 27 juni in te schrijven voor de Full Summit zodat je 50 % op je ticket kunt besparen.

Klik hier om je in te schrijven voor de Full Summit. Je kunt kiezen uit drie service –pakketten die in prijs variëren.

Ik doe zelf ook weer mee en zie je daar graag!

Heb je vragen ? Neem gerust kontakt met me op.

Hartelijke groet,

Sonja Vlaar

 

 

 

 

 

Facebooklinkedin


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com