samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

HBDI Whole Brain Thinking –  Denken met het hele Brein – is een concept dat uw denk voorkeuren in kaart brengt met behulp van het Herrmann Brain Dominance Indicator (HBDI®) – assessment.

Uw communicatie wordt voor een groot deel gestuurd door de denkvoordeuren van uw brein. Deze voorkeuren zijn van invloed op al uw denken, handelen en communiceren.

De HBDI analyse geeft inzicht in de voorkeur voor de linker- of rechterhersenhelft in combinatie met uw voorkeur voor de corticale of lymbische functies. De functies van de linkerhelft van het brein zijn gericht op analyse, feitelijke waarneming en het logisch volgordelijke denken, terwijl de rechterhersenhelft functioneel is voor o.a. de verbeelding en de intuïtieve beleving.

De analyse wordt on-line afgenomen met een vragenlijst. 

Daarna maakt u een afspraak voor een online terugkoppel-gesprek met Sonja Vlaar (HBDI gecertificeerd).  

Na afloop van dit gesprek ontvangt u uw persoonlijke profiel van uw denk-voorkeuren en een rapport met advies voor uw ontwikkel-mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over het HBDI-assessment.

Het assessment is bruikbaar voor professionals als supervisoren, coaches, mediators etc., zodat u snel leert herkennen wat de denkvoordeuren zijn van uzelf en van anderen. Met deze inzichten kunt u uw client of medewerker beter begrijpen en uw stijl en communicatie beter daarop afstemmen.

“Here we stand in the middle of this new world with our primitive brain,

attuned to the simple cave life,

with terrific forces at our disposal,

which we are clever enough to release,

but whose consequences we cannot comprehend”.

– Albert Szent-Gyorgi –

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com