samen rendement uit talent
Sonja Vlaar

Met behulp van de C-IQ Self-Catalyst tool worden de patronen van betrokkenheid en verbinding in uw gesprekken met anderen op een dieper niveau onderzocht. U krijgt inzicht hoe uw cortisol – en oxytocine niveaus van invloed zijn op uw betrokkenheid en verbinding in uw gesprekken. 

Gecertificeerde C-IQ coaches hebben geleerd hoe ze de verschillende analyse-tools van het CreatingWe Institute kunnen gebruiken bij het coachen van individuen en teams en benchmark analyses van teams.

Klik hier voor informatie over de tools van van het We Institute.

In het programma Gesprekken met Impact (GMI) of als onderdeel van coaching bij Attune kunt u kennis maken met één van deze C-IQ analyse tools: de C-IQ Catalyst-self. Als u de toepassing met de Catalyst tool zelf wil ervaren, dan kunt u daarvoor een afspraak maken met Attune.  

Hoe vraagt u de C-IQ Self-Catalyst aan?

U stuurt een email naar Attune en vraagt de C-IQ Self-Catalyst aan.

Daarna wordt u uitgenodigd om de gespreksdynamiek in één van uw relaties te onderzoeken met behulp van de online tool C-IQ Catalyst.

Voor het beantwoorden van de vragen neemt u steeds één bepaalde en dezelfde relatie in gedachten en beantwoord alle vragen met betrekking tot de dynamiek van je gesprekken met betreffende persoon.

Toegevoegde waarde van de Catalyst-tool

Uw antwoorden zijn een ingang om de patronen te ontdekken in de interactie die u creëert en waarmee u – bedoeld en onbedoeld – invloed uitoefent en impact hebt op de relatie.

Met behulp van de C-IQ Catalyst tool worden de patronen van betrokkenheid en verbinding in uw gesprekken met anderen op een dieper niveau onderzocht. U krijgt inzicht hoe uw cortisol – en oxytocine niveaus van invloed zijn op uw betrokkenheid en verbinding in gesprekken. 

De rapportage

Met staven in een diagram krijgt u een weergave van uw zelfinschatting over het gedrag dat u in gesprekken gedrag vertoont dat de niveaus van cortisol en oxytocine beïnvloedt. Het staafdiagram maakt zo ‘het onzichtbare zichtbaar’.

Na het invullen van de vragenlijst van het CreatingWe-Institute wordt het resultaat van de analyse per mail naar u verzonden. We bespreken uw resultaten in een (online) 1:1 sessie.

Conform onze privacyverklaring zijn uw gegevens vertrouwelijk en worden deze met anders niemand gedeeld.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com