Communicatie wordt voor een groot deel gestuurd door de denkvoordeuren van je brein. Deze voorkeuren zijn van invloed op al je denken, handelen en communiceren.

Denken met je hele Brein is een concept dat je denk-voorkeur en denkstijl in kaart brengt met behulp van het Herrmann Brain Dominance Indicator (HBDI®) – assessment.

De analyse geeft inzicht in de voorkeur voor de linker- of rechterhersenhelft in combinatie met je voorkeur voor de corticale of limbische functies. De functies van de linkerhelft van je brein zijn gericht op analyse, feitelijke waarneming en het logisch volgordelijke denken, terwijl de rechterhersenhelft functioneel is voor o.a. de verbeelding en de intuïtieve beleving.

De analyse wordt afgenomen met een online vragenlijst. Daarna maak je een afspraak voor een online feedback-gesprek met Sonja Vlaar (HBDI gecertificeerd). In dit gesprek ontvang je je persoonlijke profiel en advies voor je persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie over het HBDI-assessment. Het assessment is bruikbaar voor professionals (zoals supervisoren, coaches, mediators etc.) zodat je snel leert herkennen wat de denkvoordeuren zijn van jezelf of van je cliënt.